Родина ФММПП, кафедра педагогіки, теорії та методики початкової освіти вітає доцентку Галину Черненко з нагоди ювілею

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Вітання > Родина ФММПП, кафедра педагогіки, теорії та методики початкової освіти вітає доцентку Галину Черненко з нагоди ювілею

Керівництво та колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі, факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти, студенти та викладачі вітають кандидата педагогічних наук, доцента Галину Черненко.

Свою наукову та викладацьку діяльність ювілярка присвятила підготовці майбутніх педагогів, а також дослідженню актуальних питань сучасної освіти. Під її керівництвом студенти не лише здобувають знання, а й надихаються на творчий розвиток та досягнення нових вершин у своїй професійній діяльності.

Науковий шлях Галини Миколаївни багатий на досягнення, а викладацька майстерність виховала чимало успішних випускників, які сьогодні успішно працюють у сфері освіти. Її праця спрямована на вдосконалення навчального процесу, а наукові дослідження допомагають впроваджувати інноваційні підходи до навчання і виховання підростаючого покоління.

Дорога Галино Миколаївно!

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, творчого натхнення, активного життя, професійних та наукових успіхів, що надихатимуть університетську молодь на власні цікаві та корисні дослідження.

Нехай доля дарує Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

Усіх благ Вам і гармонії душі! Хай здійсниться все задумане!

Бажаємо миру і добра!

 З повагою факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти

Категорії