Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри менеджменту > Навчально-дослідний центр «Діджитал-менеджмент» поділився своїми планами на цей навчальний семестр

Навчально-дослідний центр «Діджитал-менеджмент» факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі продовжує свою активну діяльність під керівництвом кандидата економічних наук, доцентки кафедри менеджменту Тетяни Кузнєцової й анонсує серію захопливих і корисних заходів на перший семестр 2024-2025 навчального року. Ці події будуть проходити у співпраці з партнерами й інтегровані до навчального процесу, щоб допомогти здобувачам вищої освіти практично освоїти ключові аспекти сучасного цифрового світу.

27.09.2024 (12:00-14:00) ОНЛАЙН-КВЕСТ «CyberCoworking: від теорії до створення КЕП» Спікерка: Ольга Гунько

Про спікера: Ольга Гунько – експерт в галузі інформаційних технологій, Генеральний директор компанії CyberField NeT. Вона є авторкою численних тренінгів з кібербезпеки й інноваційних методик навчання в ІТ.

Що таке квест? Квест – це інтерактивна гра, під час якої учасники вирішують серію завдань та проходять різні етапи, що допомагає їм здобути нові знання через практичні дії.

Що таке коворкінг? Коворкінг – це організація робочого простору, де люди з різних сфер працюють разом, обмінюючись ідеями та допомагаючи один одному у вирішенні професійних завдань. У цифровому форматі це може бути спільна робота в онлайн-середовищі.

Про захід: Учасники онлайн-квесту «CyberCoworking» ознайомляться зі структурою Інтернету, різними рівнями мережі, довідаються міфи про темну мережу та дізнаються, як розрізняти правдиву інформацію від фейків. Практична частина передбачає створення кваліфікованого електронного підпису (КЕП), що стане фінальним етапом гри. Це чудова нагода поглибити свої знання з кібербезпеки, навчитись захищати свої дані та розібратися у складній структурі сучасного Інтернету.

08.10.2024 (12:00-14:00) ОФЛАЙН TRELLO-ХАКАТОН «Trello-хакатон командної роботи в хмарі» Спікерка: Наталія Валько

Про спікера: Наталія Валько – успішний СММ-експерт, власниця СММ-агенції та лайф-блогер, яка веде популярні онлайн-платформи. Її агенція не тільки створює контент, а й допомагає вибудовувати стратегії онлайн-продажів. Про себе: «Розпаковую таланти з коучинговим і творчим підходом та упаковую в онлайн-продукти, які успішно продаються!».

Що таке хакатон? Хакатон – це інтенсивний марафон командної розробки та вирішення задач, під час якого учасники працюють над спільним проєктом в обмежений термін.

Про захід: Учасники Trello-хакатону навчаться працювати в команді в хмарному середовищі, ефективно користуватися платформою/дошкою Trello для управління проєктами й організації робочих процесів. Буде опановано ключові навички цифрової командної співпраці, управління ресурсами та часом. Практична частина передбачає вирішення реальних задач із використанням інтерактивних дошок для планування та координації дій команди.

22.10.2024 (12:00-14:00) ОНЛАЙН-ЧЕЛЕНДЖ Digital CEO-Challenge «Мистецтво лідерства в епоху цифрової трансформації» Спікерка: Ірина Абрамова

Про спікера: Ірина Абрамова – кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Луцького національного технічного університету, заступниця декана з молодіжної політики та профорієнтації факультету бізнесу і права, коуч ICF, арт-коуч, автор коучинговоі гри «Віражі», ментор програми Upshift, фасилітатор програми «Активні громадяни».

Що таке челендж? Челендж – це виклик, під час якого учасники отримують завдання та змагаються в умовах обмеженого часу, щоб досягти найкращого результату.

Про захід: Челендж «Digital CEO» дасть можливість зануритися у світ сучасного лідерства в епоху цифрових технологій. Учасники вирішуватимуть управлінські задачі, пов’язані з цифровою трансформацією, стратегічним управлінням і ухваленням рішень в умовах швидких змін. Захід спрямований на розвиток лідерських якостей і допоможе зрозуміти, як адаптувати управлінські стратегії до реалій цифрового світу.

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до цих інтерактивних і корисних заходів. Вони допоможуть здобути не тільки нові знання, а й практичні навички, які стануть у нагоді в світі цифрових трансформацій.

 

 Пресцентр кафедри менеджменту 

 

Категорії