КРЕАТИВНА МОЛОДЬ

Використання нетрадиційних художніх технік у процесі декоративно-художньої творчості має велике значення для художньо естетичного та емоційного розвитку, формування стійкого інтересу до образотворчої діяльності, розвитку практичних умінь та художньої майстерності, формування творчої компетентності майбутніх учителів образотворчого мистецтва.

Вивчаючи нові сучасні техніки декоративно-прикладного мистецтва, студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» створюють декоративні композиції в техніці мікс-медіа. Ця техніка дозволяє використовувати в декоративній композиції поєднання різних матеріалів (картон, картинне полотно, дерево, глина, текстильні матеріали), сумісну з різними техніками та прийомами багатошаровості. На основі обраного сюжету паперової серветки створюється тематична композиція з використанням живопису, трафаретів, штампів, графічних засобів, об’ємних елементів, паперу, тканини, природного матеріалу, глини тощо.

Композиції в стилі Мікс-Медіа – це фактурні та об’ємні інсталяції з абстрактним змістом, це гра фантазії, відображення ідей, емоцій та настрою автора.

Пропонуємо самобутні й неповторні роботи наших креативних студентів Гаврилюк В., Бойко В., Нестеренко О., Іваненко О., Плотник К., Недбайло К., що приваблюють своєю незвичністю, колоритом, насиченістю багатошарового фону, захоплюють і ведуть у безмежний світ фантазії й творчості.

Керівник проекту – Носаченко Т.Б.

Leave a Reply

Категорії