Сердечні вітання з нагоди Дня народження Олени Василівни Дудар

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > Сердечні вітання з нагоди Дня народження Олени Василівни Дудар

Сьогодні, 30 серпня 2019 року, День народження святкує кандидат психологічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти і практичної психології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Олена Василівна Дудар.

Дорога Олено Василівно!

Сумлінною працею та доброзичливими стосунками з колегами Ви заслужили глибоку повагу, тож прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою добрих відчуттів! Нехай міцне здоров’я дозволить відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, подорожей і пригод. Хай Вас завжди підтримують рідні люди, а у Вашому домі панують мир і добро!

Хай радість заглядає у Ваше вікно щодня і приносить добрий настрій, бадьорість і впевненість у сьогоденні! Натхнення, безліч прекрасних, сонячних днів, легких, наповнених подіями буднів і яскравих, світлих вихідних, любові та злагоди в родині. Щедрої Вам долі!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії