ХІ Всеукраїнський конкурс вокальної творчості «Весняні наспів-2020» – розпочато прийом заявок від конкурсантів

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання > ХІ Всеукраїнський конкурс вокальної творчості «Весняні наспів-2020» – розпочато прийом заявок від конкурсантів

26-27 березня 2020 року у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» вже в одинадцяте відбудеться Всеукраїнський вокальний конкурс «Весняні наспіви – 2020». Вже традиційно, організатори конкурсу, кафедра мистецьких дисциплін і методик навчання педагогічного факультету, проводитимуть цей конкурс з метою активізації та подальшого розвитку вокального мистецтва серед учнівської молоді, виявлення та підтримки молодих талантів, залучення учнівської молоді до світових художніх цінностей та виховання їх високо-естетичної культури й збагачення репертуару високохудожніми національними зразками. Крім цього, метою конкурсу є відбір та заохочення талановитої молоді до вступу в університет, зокрема на спеціальність «Музичне мистецтво».

Раді повідомити, що прийом заявок від майбутніх конкурсантів вже стартував, а до участі у конкурсі в жанрі вокального мистецтва у трьох номінаціях (народна пісня (академічна, народна манера виконання), естрадна пісня та класичний романс) запрошуються учасники віком 15-20 років у ІІ категоріях:

І категорія – учні старших класів шкіл естетичного виховання, учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, учасники аматорського мистецтва – переможці обласних та Всеукраїнських конкурсів та фестивалів;

ІІ категорія – студенти музичних навчальних закладів (училища культури, музичні училища, інші середні мистецькі учбові заклади), учні педагогічних училищ, студенти ЗВО, які здобувають ступінь «бакалавр».

Із завданнями конкурсу у номінаціях, критеріями оцінювання, умовами участі порядком роботи конкурсу та зразком оформлення заявки  можна ознайомитись тут.

Заявку для участі у конкурсі просимо надсилати на e-mail: art.kafedra@ukr.net (з позначкою – ХІ Всеукраїнський конкурс «Весняні наспіви – 2020»).

Контактні телефони: Чорнобай Світлана Володимирівна: + 38 093) 168 57 34 та Захарченко Алла Василівна: + 38 (067) 968 33 35.

Зголошуйтесь до участі – ми з радістю чекаємо Вас у нашій альма-матер. Талановитим – вхід без черги!

Прес-служба педагогічного факультету

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії