ІІ Міжнародна конференція «Актуальні проблеми сучасної психології: шляхи становлення особистості» – післязавтра на платформі Zoom

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > Анонси кафедри менеджменту освіти і практичної психології > ІІ Міжнародна конференція «Актуальні проблеми сучасної психології: шляхи становлення особистості» – післязавтра на платформі Zoom

Вже післязавтра, 14 травня 2020 року, на платформі Zoom відбудеться ІІ Міжнародна науково-практичній онлайн-офлайн конференція «Актуальні проблеми сучасної психології: шляхи становлення особистості». Старт роботи зібрання заплановано на 11:00.

Зазначимо, що у 2020 році організаторами, серед яких Міністерство освіти і науки України, Університет Григорія Сковороди в Переяславі (Україна),  Стамбульський фонд науки та культури (Туреччина), Заклад освіти «Брестський державний університет імені О.С. Пушкіна» (Білорусь), а також Київська філія Української спілки психотерапевтів запропоновано такі теми для обговоренняактуальні питання практичної психології,сучасні технології актуалізації ресурсів особистості, актуальні проблеми особистісного зростання підлітків в умовах сьогодення, сучасні інновації у професійній освіті студентської молоді, інноваційні психолого-педагогічні технології у дошкільній освіті, психолого-педагогічні аспекти сучасної освіти у початковій школі, психологічний супровід інклюзивного середовища, арт-терапевтичні психотехнології розвитку особистості, психологічний супровід процесу впровадження СТЕМ-освіти, мистецькі освітньо-оздоровчі технології, психологічні аспекти менеджменту освіти.

Робочими мовами конференції є українська, російська, польська та англійська, а зголоситися до участі Ви можете зареєструвавшись тут.

Власне, робота конференції розпочнеться о 11:00 і триватиме до 22:30, проте увійти до Zoom-кімнати можна буде з 11 до 18:30.

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88557014367 (Ідентифікатор конференції: 885 5701 4367), 19:00 – вхід за кодом 83788005757, посилання https://us02web.zoom.us/j/83788005757.

Зверніть увагу, що заявки на участь та матеріали приймаються не пізніше ніж завтра, 13 травня 2020 року – форму заявки,  вимоги до оформлення та структури статті, зразок заявки, контакти організаторів та умови отримання авторського примірника збірника наукових статей можна знайти у інформаційному листі.

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі!

Оргкомітет конференції 

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії