Профорієнтація кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи в умовах пандемії

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи > Профорієнтація кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи в умовах пандемії

У нових і непростих умовах карантинних заходів Університет Григорія Сковороди в Переяславі продовжує свою профорієнтаційну роботу по залученню майбутніх абітурієнтів, але в новому форматі – в режимі онлайн. На сайті університету та у соціальних мережах розміщена корисна інформація для вступників: правила прийому-2021, буклети та пам’ятки.

Оскільки були встановлені карантинні обмеження, під час яких був призупинений безпосередній контакт із закладами загальної середньої освіти, робота по залученню майбутніх абітурієнтів до стін нашого університету дещо ускладнилась. Однак карантинні обмеження не стали на заваді профорієнтаційній роботі викладачів кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи, а, навпаки, надихнули їх новими ідеями, що сприяли віддаленому спілкуванню з адміністраціями шкіл, класними керівниками, учителями шкіл міста та району, з якими викладачі кафедри співпрацюють роками.

Окрім того, продовжилася робота із випускниками нашого університету, які повернулися у навчальні заклади та продовжують з нами співпрацю. Директорам шкіл та класним керівникам випускових класів викладачі на електронні пошти надіслали пам’ятки для абітурієнтів, буклети факультетів сковородинівського університету і анкети для майбутніх вступників, які були розповсюджені класними керівниками серед старшокласників.

Починаючи з 24 січня 2021 року викладачі кафедри розпочали об’їзд шкіл Переяслава, Яготина, Березані, Золотоноші, Борисполя та інших населених пунктів Київщини з профорієнтаційною метою, заздалегідь домовившись про зустріч із їх дирекціями.

Викладачі кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи докладають максимум зусиль для того, щоб профорієнтаційна робота була змістовною, цікавою та плідною. Це, безсумнівно, допоможе молоді зробити правильний вибір професії, що забезпечить юнакам і дівчатам ефективне використання їх сил і знань.

Прес-центр кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії