Успішно пройшов захист магістерських творчих робіт спеціальності «Образотворче мистецтво»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Успішно пройшов захист магістерських творчих робіт спеціальності «Образотворче мистецтво»

Вже вкотре магістри спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) вразили своїми творчими досягненнями. У вівторок, 22 грудня 2020 року, на факультеті педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва відбувся захист магістерських творчих робіт.

Студенти презентували власні художні твори у найрізноманітніших техніках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: акварельний та олійний живопис, графіка, малярство на склі, витинанка, декоративний розпис, аплікація тощо. У роботах представлені мотиви та символи українського мистецтва, сучасні техніки живопису та декоративної творчості. Це і краєвиди давнього міста Переяслава, і весняні пейзажі, і стилізовані символи традиційного мистецтва. Колористика робіт багатобарвна і пройнята любов’ю до рідної землі. Кожна робота неповторна і самобутня.

Магістрантка групи ОМ-21 пм Іра Шелест розповідає: «Провчившись в університеті на магістратурі, я багато чому навчилася, а особливо від викладачів образотворчих дисциплін. Саме вони вкладають у студентів весь свій досвід і професійні знання. Кожен з них майстер своєї справи! Опанувавши різні художні техніки, для створення магістерського проекту обрала одну, яка припала до душі, – аплікацію з тканини. Творчий процес виконання був дуже цікавим і пізнавальним. У майбутньому обов’язково буду виконувати роботи у цьому стилі. Всім юним художникам, які хочуть присвятити своє життя мистецтву, я раджу вступати до Університету Григорія Сковороди в Переяславі, адже це не просто навчання, це формування дійсно творчої особистості».

Мистецькі роботи магістрантів представлено у аудиторії №318. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку і зарядитися чудовим настроєм та позитивом.

Щиро вітаємо випускників та їхніх наукових керівників із успішним захистом магістерських робіт. Це результат старання і завзяття, працьовитості й самовіддачі, сили волі і твердості духу! Бажаємо Вам натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості та успішного працевлаштування за фахом!

Прес-центр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Leave a Reply

Категорії