Вокалісти УГСП – серед лауреатів VIIІ Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сходинки до майстерності»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Вокалісти УГСП – серед лауреатів VIIІ Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сходинки до майстерності»

13-14 листопада 2021 р. у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся VIIІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Сходинки до  майстерності». Метою і завданнями його проведення є збереження, розвиток та примноження кращих традицій вітчизняного мистецтва, теорії і методики музичного мистецтва; підтримка талановитих виконавців, підвищення престижу виконавців-музикантів; підвищення виконавської майстерності окремих виконавців і творчих колективів; формування креативного мислення щодо організації навчально-виховного процесу в закладах освіти і культури різних рівнів акредитації; стимулювання професійної діяльності та самореалізації виконавців-музикантів у закладах освіти і культури; обмін досвідом і творча співпраця з проблем професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у сфері музичного мистецтва.

Викладачі і студенти напряму підготовки «Музичне мистецтво» кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання  факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі вже не вперше беруть участь у цьому відомому професійноорієнтованому мистецькому форумі.

Достойні виступи стали запорукою достойних нагород. За досягнуті успіхи та високу виконавську майстерність дипломами лауреатів І ступеня нагороджені студенти І-ІІІ курсів: Аліна Батечко, Орина Плужниченко (номінація «виконавець-вокаліст», клас старшого викладача Захарченко А.В.) та Віталій Коновалюк  (номінація «виконавець-вокаліст», клас доцента Ткаченко О.М.).  

Також на фестивалі-конкурсі відбувся прем’єрний виступ нового творчого колективу – Тріо «Dolce», який поєднав таланти трьох викладачів спеціальності – Ткаченко О.М., Захарченко А.В. та Карпенко А.П. Колектив нагороджений дипломом Лауреата І ступеня.

Володарями Гран-прі стали студентка ІІ курсу Вікторія Коркач (номінація «виконавець-вокаліст», клас старшого викладача Захарченко А.В.) і студент І курсу магістратури Олександр Морозов (номінація «художньо-творчий проєкт», клас професора Мартинюк Т.В.).

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм нових мистецьких успіхів і подальших творчих перемог!

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

 

Категорії