Людмила Кондратова провела гостьовий практикум в УГСП для здобувачів спеціальності «Музичне мистецтво»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Людмила Кондратова провела гостьовий практикум в УГСП для здобувачів спеціальності «Музичне мистецтво»

У середу, 17 листопада 2021 р., у групі Мм-11 пм – здобувачів факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулося практичне заняття з ОК «Методика викладання мистецтва в профільній школі», яке зазвичай читає студентам професорка Тетяна Мартинюк. Проте цього разу лекторкою виступила зовнішня стейкхолдерка ОПП Середня освіта (Музичне мистецтво) для другого (магістерського) рівня вищої освіти кандидат педагогічних наук, доцент ЦІППО ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України Людмила Кондратова.

У ході практичного заняття за темою «Урок мистецтва у 8 класі ЗЗСО» здобувачам було проведено практикум за підручниками «Мистецтво» для 8 класу. Вони ознайомилися з розробками  планів-конспектів уроків та календарно-тематичного планування з предмету.

Звернемо вашу увагу на те, що як базовий для виконання художньо-педагогічних завдань, використовувався підручник лекторки «Мистецтво: підручник для 8 кл. загальноосвітніх навчальних закладів» (Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2016).

На занятті впроваджувались методи: пояснювально-ілюстративний, пізнавально-пошуковий, аналітично-смисловий, наочно-текстологічний, практичний, евристичний, компаративний (порівняння), розв’язання практичних завдань, узагальнення.

Ми вдячні Людмилі Григорівні за приділений час та цікаве заняття, яке сподобалося не тільки здобувачам а й членам кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, та розраховуємо на подальшу співпрацю.

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії