«Надихнулася на написання нових картин у техніці олійного живопису»: сковородинівці експонували свої роботи в рамках регіональної виставки до Дня художника

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > «Надихнулася на написання нових картин у техніці олійного живопису»: сковородинівці експонували свої роботи в рамках регіональної виставки до Дня художника

Днями у переяславському молодіжному центрі НЦК «Зустріч» завершилася Регіональна виставка до Дня художника. Вона експонувалася з 2 жовтня по 20 листопада 2021 року, а її концепція полягала полягала в презентації професійних та аматорських художніх творів. Серед інших до заходу долучилися студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» під керівництвом старшого викладача кафедри Романа Мотузка: Роман Мацьовка, Аполлінарія Веклюк, Антоніна Грицай (здобувачі групи ОМ-31) та Юлія Овсієнко та Віктор Смірнов (здобувачі групи ОМ-41). Пресцентр нашої кафедри поцікавився у них враженнями які лишилися після участі у цьому торжестві мистецтва:

«Мені було приємно долучитися до виставки професійного рівня, де брали участь відомі художники нашого міста», – ділиться емоціями Юлія Овсієнко.

У свою чергу Віктор Смірнов розповідає:

«Я брав участь у багатьох виставках та конкурсах, але саме ця виставка надихнула мене писати нові картини у техніці олійного живопису».

Роман Мацьовка додає:

«Участь у виставці спонукала мене на створення нових цікавих пленерних робіт».

Мистецький захід зібрав багатьох творчих людей які були залучені до проведення та організації. Студенти отримали гарні враження та позитивні емоції від участі.

 

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії