IX Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих»: розпочато збір матеріалів

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > Анонси кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи > IX Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих»: розпочато збір матеріалів

Міністерство освіти і науки України, Університет Григорія Сковороди в Переяславі, Masaryk University (Brno, Czech Republik), Universitatea Pedagogica de Stat «Ion Creanga» (Молдова), Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж, Новоград-Волинський фаховий медичний коледж Житомирської обласної ради вдев’яте оголосили про проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих». Вона відбудеться 24-25 лютого 2022 року у очному форматі.

Основні тематичні напрями роботи конференції:

1.      Формування  компетентного майбутнього фахівця у процесі його професійного навчання.

2.      Нові стратегії підготовки молоді і дорослих до освіти впродовж життя.

3.      Професійна підготовка майбутніх учителів: сучасні технології і методи навчання.

4.      Інтеграція теоретичної та практичної підготовки майбутніх учителів у контексті розбудови Нової української школи.

5.      Технологічна готовність майбутніх фахівців до професійної діяльності.

6.      Дуальна система освіти як запорука підвищення якості підготовки конкурентоспроможного фахівця.

7.      Ключові компетентності як показник особистісного розвитку молоді і дорослих.

8.      Інноваційні підходи до освіти осіб з особливими освітніми потребами.

  Робочі мови зібрання: українська, англійська, російська.

Повідомляється, що матеріали конференції будуть розміщені на офіційному сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі та надруковано у збірнику наукових праць конференції «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих».

Збірник наукових праць буде опублікований до початку роботи конференції, а усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (15 годин, 0,5 кредита ЄКТС).

Задля участі у роботі конференції на елекронну скриньку слід надіслати матеріали доповіді та відомості про автора (ПІБ автора (авторів), науковий ступінь, вчене звання, посада, місце роботи або навчання, номер телефону) на адресу: phdpu_pedagogika206@ukr.net з позначкою «На конференцію». Матеріали конференції необхідно надсилати одним файлом, підписувати за прізвищем автора (наприклад, Дмитренко.doc).

 Кінцевий термін подачі статей – 1 лютого 2022 року (включно).

З вимогами до оформлення наукових статей, зразком оформлення статті можна ознайомитися в інформаційному листі.

Прес-центр кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи

Недавні записи

Категорії