Зоряні викладачі факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва вкотре зустрілися з випускниками Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Зоряні викладачі факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва вкотре зустрілися з випускниками Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського

У четвер, 14 квітня 2022 року, відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання (спеціальність «Образотворче мистецтво») факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі та студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського. Учасники обговорили актуальні питання вступної компанії в 2022 році, можливості та умови надання освітніх послуг в УГСП.

На початку зібрання майже три десятки його учасників привітала викладачка кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, заслужений майстер народної творчості України Людмила Данилюк, зазначивши, що проведення подібних заходів є надзвичайно важливим навіть у цей, чи не найскладніший в новітній історії нашої Батьківщини, час. Надалі керівниця відділу профорієнтаційної діяльності та працевлаштування університету Ольга Костюкевич розповіла майбутнім вступникам про умови вступу, напрямки підготовки та спеціальності, які вони можуть опанувати в нашому закладі. У свою чергу, заступниця декана факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва з навчальної роботи Юлія Бардашевська розповіла про кафедри та основні принципи організації освітнього процесу на факультеті.

Надзвичайною різноаспектністю та змістовністю вирізнялися виступи завідувачки кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, доктора мистецтвознавства, професора Тетяни Мартинюк; кандидата педагогічних наук, доцента кафедри, членкині Спілки дизайнерів України Ольги Стрілець; кандидата педагогічних наук, доцента кафедри Тетяни Носаченко та кандидата педагогічних наук, доцента кафедри, заслуженого майстра народної творчості Оксани Смірнової. Педагоги розкрили особливості спеціальності, значення мистецтва в сучасному суспільстві й формуванні особистості, виокремили ключові позиції змісту професійної підготовки майбутніх учителів мистецтва та матеріально-технічним забезпеченням освітнього процесу, можливості реалізації науково-творчого потенціалу майбутніх студентів в міжнародних проєктах, конкурсах, виставках, програмах академічної мобільності, міжнародних практик тощо.

Не менш цікавим для майбутніх випускників коледжу був онлайн екскурс творчими аудиторіями та виставковими експозиціями наших образотворців – його провів старший викладач кафедри, член Національної спілки художників України Роман Мотузок.

Як спікери так і учасники зазначають, що ця зустріч була змістовною та продуктивною. Сподіваємося на подальшу співпрацю та чекатимемо студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського в лавах здобувачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Тримаймося разом у ці непрості часи!

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

 

Категорії