Викладачка Олена Хмельницька долучилася до складу журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи > Викладачка Олена Хмельницька долучилася до складу журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Наприкінці квітня 2022 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Серед інших до складу журі Відділення філософії та суспільствознавства секції «Педагогіка» долучилася й кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Олена Хмельницька.

Олена Сергіївна розповідає, що у зв’язку зі складною ситуацією в країні конкурс відбувся дистанційно у режимі онлайн. До розгляду було представлено вісім учнівських науково-дослідних робіт. Учні-члени Малої академії наук України створили постери та презентували власні наукові проєкти на розгляд журі. Згідно завчасно визначених критеріїв представлені роботи було проаналізовано та оцінено.

Учні-члени Малої академії наук України отримали досвід проведення науково-дослідної роботи, її захисту та можливість презентувати найкращі доробки на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, що запланований на червень 2022 року.

Нагадаємо, що нещодавно сайт факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій розповідав про те, що викладачка університету Олена Дзюбенко виховує в переяславських школярах екосвідоме наукове майбутнє України та ділився новими перемогами її вихованок.

 

Пресцентр кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Недавні записи

Категорії