Факультет амбітних та творчих запрошує на навчання: декан ФПОМіМ поговорила з абітурієнтами у ході «Pereiaslav AbitFest 2022»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > Факультет амбітних та творчих запрошує на навчання: декан ФПОМіМ поговорила з абітурієнтами у ході «Pereiaslav AbitFest 2022»

Любиш і хочеш вміти працювати з дітьми, бути освітнім менеджером чи відмінним психологом, який кардинально змінюватиме людські долі? Тоді придивись до спеціальності менеджменту, фаху освітніх та педагогічних наук, початкової освіти, практичної психології – їх пропонує факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. До твоїх послуг сучасне інформаційно-технічне забезпечення, зокрема навчальна лабораторія НУШ, ICR-кімната та 3D-принтер, Ресурсний центр інклюзивної освіти та ще з півдесятка інших центрів та лабораторій.

На початку травня вперше в історії Університету Григорія Сковороди в Переяславі на youtube-каналі закладу відбувся День відкритих дверей, який задав відлік фестивалю «Pereiaslav AbitFest 2022» – серії профорієнтаційних заходів. До цієї події долучилася і кандидат педагогічних наук, професор, декан факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Наталія Ігнатенко.

Наталія Вікторівна розпочала свою розповідь зі звернення до абітурієнтів:

«Сьогодні ви відвідуєте один із самих модернових університетів України – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва – один із його структурних підрозділів і він є не тільки топовим за своїм рейтингом, він є модерновим у своєму інноваційному змісті дисциплін, методах роботи, сучасних технологіях та інструментах. Трансформація інновацій в освітню екосистему факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва відбувається через активну участь викладачів і студентів у міжнародних грантових проєктах, програмах міжнародної академічної мобільності».

«До послуг наших студентів упорядкована соціальна інфраструктура з гуртожитками готельного типу, мультимедійні аудиторії, лабораторії, центри, – продовжила декан, – Активна соціальна і патріотична громадянська позиція викладачів і студентів факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва забезпечує роботу волонтерства.

Функціонують і резиденції духовності: арт-терапевтична, психологічна, технічна і матеріальна допомога біженцям та внутрішньо переміщеним громадянам України у зв’язку із рашистською навалою.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва отримує великий попит стейкхолдерів на випускників спеціальностей Освітні педагогічні науки, Початкова освіта, Образотворче мистецтво, Музичне мистецтво, Психологія (практична психологія), Менеджмент».

Наталія Ігнатенко також відмітила, що випускники кожної спеціальності завдяки впровадженим освітнім програмам мають широкі професійні можливості:

«Детально зі спеціальностями, освітніми програмами та відповідними кваліфікаціями і професійними можливостями ви, шановні наші гості, можете детально ознайомитися на сайті факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, отримати письмові відповіді або одержати індивідуальні консультації звернувшись за відповідними покликаннями та QR кодами.

Шановні абітурієнти, пам’ятайте, що вибір студентського шляху – це вибір подальшої долі. Від того, в якому середовищі пройде ваше формування – залежить ваше майбутнє.

Якщо ви зробите правильний вибір, а я впевнена, ви його зробите – стати студентом Університету Григорія Сковороди в Переяславі факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва у вас буде довге щасливе життя в Україні, яка повстала в мужності та єдності і ви майбутнє нашої держави, зробите все, щоб хвиля популярності нашої України піднімалася!».

Факультет перебуває у постійному пошуку амбітних та творчих! Маєш хист до малювання, співу чи гри на музичних інструментах? Фахівці, які працювали з відомими співаками та музикантами, випускниками популярних талант-шоу й художниками, картинами і виробами яких надихається Україна та світ, чекають зустрічі з тобою, аби розкрити твій музичний чи образотворчий мистецький талант.

Пресцентр факультету факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Категорії