Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Інна Рубан знову провела благодійний майстер-клас з виготовлення «Пундика» та зібрала кошти для ЗСУ

Нині Україна наново переживає далеко не найкращі часи в своїй історії. Кожен з нас, так чи інакше, долучається до волонтерської діяльності. Попри все на факультеті педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі теж не занепадають духом, а допомагають творчістю.

21 травня 2022 року за сприяння кафедри мистецьких дисциплін і методики навчання та підтримки факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі старша викладачка Інна Рубан провела благодійний майстер-клас зі створення подушечки «Пундик». Його мали можливість відвідати усі охочі, і слід підкреслити що їх було чимало.

Під час проведення майстер-класу його учасники ні на мить не забували про те, що Україна перебуває в умовах воєнного стану, а відтак не ігнорували сигналами повітряної тривоги.

«Ми отримали емоційне задоволення та гарний настрій, засвоїли елементарні навики техніки вязання пальчиками. Результат того вартий, ми задоволені, вийшов оригінальний та неповторний «Пундик». Раді, що змогли долучитися до збору коштів на допомогу Збройним Силам України та отримали краплинку позитиву та задоволення від майстерно проведеного заходу. Добродушна та приємна атмосфера, оптимізм, ініціативність та працьовитість сприяли успішному результату. Дякуємо майстрині за чудовий майстер-клас. І до нових зустрічей!» – розповідають учасники майстер-класу.

Усі зібрані кошти, як і обіцяла Інна Рубан, перераховані на потреби Збройних Сил України.

Кожен прагнув не тільки зробити добру справу, а й вкласти у кожен виріб часточку своєї душі, любові, підтримки та віри у нашу перемогу. Безумовно, творчість так само її наближає.

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методики навчання

Категорії