«Це справжні родинні вечорниці, які не хочеться покидати», – відбулася нова волонтерська арт-зустріч з творчими сковородинівцями

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > «Це справжні родинні вечорниці, які не хочеться покидати», – відбулася нова волонтерська арт-зустріч з творчими сковородинівцями

Якщо ви хочете відволіктися, впоратися зі стресом чи тривогою, відводьте сорок п’ять хвилин в день для творчості. Мистецтво корисне для всіх, навіть для тих, хто не має особливих здібностей у малюванні, ліпленні та інших галузях. Саме тому, за сприяння кафедри мистецьких дисциплін і методики навчання та підтримки факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі, проходять благодійні майстер-класи для людей, які переїхали до Переяслава з тимчасово окупованих територій.

До Дня захисту дітей викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання підготували і провели нові цікаві мистецькі зустрічі для діток з окупованих територій.

Доктор педагогічних наук, професор кафедри Анатолій Мартинюк провів практикум з вокального мистецтва та гри на електронному піаніно.

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри, Заслужений майстер народної творчості України Оксана Лєбєдєва ознайомила старших дітей з декоративною технікою декупажу.

Студент Віктор Смірнов у ігровій формі бавився кольорами з наймолодшими.

І діти, і викладачі захопилася так, що навіть не помітили, як швидко у творчій атмосфері промайнув час заняття. Зустрічі проходять у дружній і теплій атмосфері, діти охоче включаються в творчий процес і старанно створюють мистецькі вироби в нових художніх техніках. Це справжні родинні вечорниці, які не хочеться покидати.

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії