Букет осінніх квітів та вітань з нагоди славного ювілею декана, професорки Наталії Ігнатенко

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Вітання > Букет осінніх квітів та вітань з нагоди славного ювілею декана, професорки Наталії Ігнатенко

Завершення тижня багате на ювілейну дату – сьогодні, 28 жовтня, виповнюється 60 років кандидату педагогічних наук, професорці, декану факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва Наталії Ігнатенко – неординарній особистості, людині приципової життєвої позиції, ефективній високваліфікованій освітній менеджерці, талановитій науковиці та чарівній жінці, яка по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Дорога Наталіє Вікторівно!

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

У цей позолочений у багряні фарби жовтневий день вашого 60-річчя увесь колектив факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва, спільнота його випускників та уся сковородинівська родина вітає Вас зі святковою датою в життєвому календарі і бажає доброго здоров’я, невичерпних сил, незгасної життєвої енергії.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

Хай Ваш професіоналізм, працездатність і наполегливість будуть рушійною силою у сприянні розвитку рідного факультету, Університету Григорія Сковороди в Переяславі  і підтримують Вас у Вашій благородній справі – передавати знання та вміння іншим.

Бажаємо аби Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

 

Щиро ваш, факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Недавні записи

Категорії