«Життя тоді живе, коли думка наша торжествує»: долучайтеся до конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання > «Життя тоді живе, коли думка наша торжествує»: долучайтеся до конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

З нагоди 300-річчя від дня народження Савича, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Всеукраїнський конкурс з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Життя тоді живе, коли думка наша торжествує (Григорій Сковорода)». Він проходитиме з 5 по 28 листопада поточного навчального року.

Конкурс організовує й проводить кафедра мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва УГСП.

Долучитися до участі можуть учні ЗЗСО, студенти ЗВО, училищ та професійних коледжів.

Метою проведення конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва є актуалізація вчення великого філософа Григорія Сковороди, пошук й підтримка обдарованих учнів, залучення молоді до творчої діяльності та активізація профорієнтаційної роботи.

Фотографії творчих робіт учасників відправляйте на електронну адресу: ostrilets5@gmai.com.

У листі необхідно вказати: назву роботи, прізвище та ім’я учасника, його місце навчання, телефон, електронну пошту, керівника (учителя чи викладача).

З критеріями оцінювання творчих робіт, складом журі та іншими деталями ви можете ознайомитися в Положенні конкурсі.

«Сучасна молодь має бути не просто активною, а повинна дотримуватись невпинної енергійності. Лише за цієї умови вони здобудуть авторитет, повагу, визнання в суспільстві. Йдеться, таким чином, про нову генерацію молоді. Збагачення духовними цінностями, загальнолюдська значущість яких очевидна, стає ключовим імперативом нашої молоді. На часі масштабність почуттів, думок і дій кожної особистості», – впевнені організатори заходу.

 

Оргкомітет конкурсу

Недавні записи

Категорії