«Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих» – у лютому міжнародна конференція відбудеться вже вдесяте

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > Анонси кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи > «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих» – у лютому міжнародна конференція відбудеться вже вдесяте

За ініціативи кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва, 23-24 лютого 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться X Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих» (форма проведення – очна).

Основні тематичні напрями роботи конференції:

  1. Освіта України в умовах воєнного стану: основні тенденції й особливості організації навчання.
  2. Технологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти.
  3. Інтеграція теоретичної та практичної підготовки майбутніх учителів у контексті розбудови Нової української школи.
  4. Інноваційні підходи до організації інклюзивної освіти.
  5. Нові стратегії підготовки молоді і дорослих до освіти впродовж життя.

Матеріали конференції будуть розміщені на сторінці за посиланням – у збірнику наукових праць конференції «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих».

Початок роботи конференції: 23 лютого 2023 року о 10:00.

Закінчення роботи конференції: 24 лютого 2023 року о 17:00.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Кінцевий термін подачі статей – 1 лютого 2023 року (включно).

Усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС).

Координатори конференції: доктор педагогічних наук, професор Ольга Шапран; доктор педагогічних наук, професор Наталія Онищенко (099-335-64-99); кандидат філологічних наук, доцент Лариса Ткаченко (097-926-23-17); кандидат педагогічних наук, доцент Юлія Багно (093-508-62-35); кандидат педагогічних наук Наталія Тонконог; кандидат педагогічних наук Олена Солодовник.

Адреса оргкомітету: кафедра загальної педагогіки і педагогіки вищої школи, вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська область, 08401; e-mail: phdpu_pedagogika206@ukr.net.

Частину коштів у розмірі 25% від організаційного внеску конференції буде перераховано на потреби ЗСУ.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти та усіх бажаючих, які зацікавлені у розвитку сучасної української освіти, долучитися до активного обговорення результатів роботи X Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих». Бажаємо всім плідної роботи, конструктивного діалогу, нових вагомих здобутків!

Оргкомітет конференції

Недавні записи

Категорії