Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Як педагогічна практика сприяє становленню майбутніх фахівців з музичного мистецтва

У листопаді 2022 року студенти-бакалаври спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі проходили навчально-педагогічну практику з музичного мистецтва, інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти.

Повідомляється, що зміст практики передбачав навчально-методичну, організаційну роботу, а також опрацювання діючих освітніх програм з музичного мистецтва, ознайомлення з картотекою та каталогами науково-методичної літератури бібліотечного фонду УГСП. Особливості написання планів-конспектів уроків їхнього безпосереднього проведення вимагало постійного діалогу здобувачів освіти з методистами кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання та вчителями-предметниками.

Студентка групи Мм-22 м/с Аліна Батечко проводить урок музичного мистецтва в 3 класі у закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с. Бойківщини, Драбівської ОТГ, Черкаської області.

 У процесі проходження навчально-педагогічної практики увага студентів була зосереджена на аналізі та розробці дидактичного матеріалу, проведенні пробних та залікових уроків.

 Пресцентр факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Недавні записи

Категорії