Викладачі ФПОММ взяли участь у вебінарах проєкту «Навчаємось Разом» («Learning Together»): як це було

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти > Викладачі ФПОММ взяли участь у вебінарах проєкту «Навчаємось Разом» («Learning Together»): як це було

З 10 жовтня по 15 грудня 2022 року професорсько-викладацький склад кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва УГСП брав участь в проєкті фінської підтримки реформи нової української школи «Навчаємось Разом» («Learning Together»), курсі вебінарів в рамках програми «Наставництво (педагогічна практика)».

Проєкт фінської підтримки реформи української школи «Навчаємось Разом» («Learning Together») – це чотирирічна програма співпраці, яка почалася між Україною і Фінляндією в липні 2018 року і до якої приєднався ЄС в кінці 2018-го. Детальніше про даний проєкт можна дізнатися за посиланням.

Вебінари проходили в дистанційному форматі. Незважаючи на повітряні тривоги та часті відключення світла, викладачі кафедри знаходили можливості приєднатися та зробити практичні завдання.

Цього разу до проєкту додатково долучались викладачі, які відповідають за педагогічну практику, а також школи, на базі яких студенти проходять педагогічну практику.

Кафедра педагогіки, теорії та методики початкової освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі щиро дякує всім організаторам та викладачам, які брали участь в організації даного проєкту, створювали комфортні умови і приємну атмосферу.

 

Пресцентр кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Недавні записи

Категорії