«Початкова освіта сьогодення: проблеми та перспективи вирішення»: в УГСП починає свій відлік нова міжнародна науково-практична конференція (дати та умови)

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > «Початкова освіта сьогодення: проблеми та перспективи вирішення»: в УГСП починає свій відлік нова міжнародна науково-практична конференція (дати та умови)

Кафедра педагогіки, теорії та методики початкового навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує науковців, вчителів, аспірантів, магістрантів до участі в роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «Початкова освіта сьогодення: проблеми та перспективи вирішення». Зібрання відбудеться 24 березня 2023 р. у  дистанційній, очній формі.

Напрямки роботи конференції:

  • Нова українська школа як основа модернізації початкової освіти.
  • Учитель закладів початкової освіти – фундатор становлення особистості.
  • Початкова школа і сучасні суспільні виклики.
  • Психологічні проблеми діяльності початкової школи.
  • Соціалізація учня в умовах роботи початкової школи

Повідомляємо, що з вимогами до оформлення матеріалів конференції  та іншою, більш детальною, інформацією щодо конференції ви зможете ознайомитись в інформаційному листі.

Акцентуємо вашу увагу, що для участі в конференції необхідно надіслати до 3 березня 2023 р. на електронну адресу  konferenzia7@ukr.net (в окремих файлах із назвами, наприклад: Симоненко_заявка, Симоненко_тези): заявку для участі в конференції; текст тез; скановану квитанцію про оплату (із поміткою у темі листа прізвища та імені автора).

Робочі мови зібрання: українська та англійська.

Організаційний внесок складає 200 грн.

Прийом матеріалів та оплата організаційного внеску

Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Р/р UA978201720313211002201003726

МФО 820172

Код ЄДРПОУ  04543387

Держказначейська служба України, м. Київ

У квитанції обов’язково вказати: П.І.Б., орг. внесок за участь у науково-практичній конференції (Початкова освіта).

За результатами роботи всі учасники конференції отримають сертифікат, програму та збірник матеріалів конференції в електронному варіанті.

Координатор організаційного комітету: Форостюк Тетяна Вікторівна тел.: +380681224833. Е-mаіl: forostiuk7@gmail.com

 

Пресцентр кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Категорії