Плідна співпраця УГСП та Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи у підготовці майбутніх спеціалістів

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Плідна співпраця УГСП та Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи у підготовці майбутніх спеціалістів

У вівторок, 7 лютого 2023 року, за ініціативи доцентки кафедри менеджменту Тетяни Кузнєцової та керівниці відділу профорієнтації та працевлаштування Ольги Костюкевич відбулась зустріч викладачів факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі з майбутніми випускниками Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи.

Головною метою заходу було представлення інформації про професійний вибір майбутніх випускників та надання детального огляду навчальних можливостей факультету фінансів, економіки та управління.

Під час зустрічі майбутні студенти дізналися про особливості навчання на різних спеціальностях, участь у практиках, проведення сесій, взаємодію з програмами академічної мобільності. Окрім того, обговорювався попит фахівців економічних спеціальностей на ринку праці та перспективи працевлаштування.

Початкова частина зустрічі включала презентацію освітніх програм факультету та цікаву бізнес-гру, в якій активно взяли участь учні 10-тих і 11-тих класів ліцею. Завдяки цим інтерактивним завданням, учасники розвивали практичні компетентності та отримували корисний досвід.

Додатково, у рамках зустрічі проведено конкурс команд в економічних, фінансових та математичних номінаціях.

А вже 9 лютого 10-го і 11-го класів Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи змагалися всередині бізнес-симулятора Vial+, до якого всіх приєднав його розробник – Генеральний директор ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій», кандидат економічних наук, доцент КНЕУ ім. Вадима Гетьмана Віталій Паздрій. Учасники отримали можливість відчути себе в ролі творців торговельних площ, керуючи виробничими процесами та маркетинговими стратегіями.

Урочисте вручення грамот та сувенірів переможцям відбулося 20 лютого 2023 року в конференц-залі імені Василя Сухомлинського університету.

Дані заходи отримали позитивний відгук від учасників, які обіцяли приєднатися до майбутніх ініціатив факультету та подякували за цікавий та пізнавальний досвід.

 

Пресцентр факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології

Категорії