Олена Хмельницька ввійшла до складу журі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи > Олена Хмельницька ввійшла до складу журі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

У п’ятницю, 17 лютого 2023 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. До складу журі Відділення філософії та суспільствознавства секції «Педагогіка» ввійшла кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Університету Григорія Сковороди в Переяславі Олена Хмельницька.

Зважаючи на складну ситуацію в Україні, конкурс відбувся дистанційно, в режимі онлайн.

До розгляду членами журі було представлено шість учнівських науково-дослідницьких робіт. Учні-члени Малої академії наук України досліджували актуальні питання з педагогіки та презентували власні наукові проєкти.

Учасники отримали позитивний досвід написання наукового дослідження та його захисту. Крім того, їм дали фахові настанови та корисні рекомендації, а найкращі доробки юних дослідників буде представлено на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Відмітимо, що основними завданнями цього конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування творчого  покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя.

 

Пресцентр кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Недавні записи

Категорії