Здобувачі та викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання змістовно поспілкувалися з директоркою книгозбірні УГСП Ольгою Шкирою: про що розмовляли

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Здобувачі та викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання змістовно поспілкувалися з директоркою книгозбірні УГСП Ольгою Шкирою: про що розмовляли

У минулу п’ятницю, 24 березня 2023 року, на платформі «Zoom» відбулася онлайн зустріч  студентів-бакалаврів спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) та викладачів кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва із директоркою бібліотеки Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ольгою Шкирою.

Захід організували з метою ознайомлення здобувачів вищої освіти із інтелектуальними інформаційними ресурсами бібліотеки. Увага фокусувалася на репозитарії – ресурсі у мережі, де зберігаються й підтримуються публікації. За сучасних умов така платформа, на якій можна знайти  й опрацювати повні тексти необхідних матеріалів в режимі 24/7 є вкрай необхідною для студентської й викладацької спільноти.

Ольга Іванівна надала учасникам онлайн-зібрання цінні рекомендації щодо користування сайтом бібліотеки, продемонструвала принцип знаходження необхідних файлів  з певної тематики (підручники, статті, архівні документи, монографії, дисертації, періодичні видання) за ключовими словами, прізвищем науковців; пояснила наповненість кожного розділу, інформаційного кейсу.

Викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, студенти бакалаври спеціальності Середня освіта (музичне мистецтво)  висловлюють щиру вдячність  директорці Ользі Шкирі за зустріч, яка мотивує до  подальшого професійного зростання. Миру всім нам і нових наукових й творчих здобутків.

 

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії