Представники «Junior Achievement Ukraine» завітали до УГСП та обговорили перспективи співпраці

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Представники «Junior Achievement Ukraine» завітали до УГСП та обговорили перспективи співпраці

У четвер, 14 вересня 2023 року, в Університет Григорія Сковороди в Переяславі завітали представники неприбуткової громадської організації «Junior Achievement Ukraine» директор Андрій Турак та програмна менеджерка Єлизавета Міленіна. Вперше у своїй історії вони презентували студентам свою діяльність як провайдер навчальних програм з підприємництва та фінансової грамотності для молоді.

За підсумками цієї зустрічі будуть формуватися групи учасників, які отримають можливість безкоштовного навчання протягом року, реалізовуючи презентовані програми та розробляючи інтелектуальний продукт. Ініціатори обіцяють фінансову підтримку найкращих ідей. Такий інноваційний проєкт запланований на два роки, перший із яких буде презентаційним, а другий відданий під реалізацію та доопрацювання проєктів.

Однією з обговорюваних навчальних програм стала «Фінансова грамотність», розроблена з метою забезпечення учням актуальних навичок та компетентностей у сфері управління особистими фінансами. Матеріали програми створені фахівцями «Junior Achievement USA» та адаптовані до українського законодавства провідними вітчизняними компаніями фінансового сектору. Програма отримала схвалення та рекомендації Міністерства освіти та науки України.

Студенти групи Мен-22 кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології  виявили не лише зацікавленість у почутій інформації, але й об’єдналися в єдину команду від УГСП, готову прийняти активно участь у вищезазначеному проєкті.

 

Пресцентр факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології

Категорії