На честь 10-річчя кафедри практичної психології, відбудеться психологічний марафон: розповідаємо як долучитися та коли відбудеться

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > Анонси кафедри менеджменту освіти і практичної психології > На честь 10-річчя кафедри практичної психології, відбудеться психологічний марафон: розповідаємо як долучитися та коли відбудеться

У п’ятницю, 29 вересня 2023 року, з 11:00 до 13:30 за ініціативи факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі в офлайн форматі  відбудеться психологічний марафон «Шлях стійкості та гармонізації», присвячений 10-річчю створення кафедри практичної психології.

Як повідомляють організатори у цей день заплановано проведення цікавих майстер-класів випускниками університету, здобувачами та партнерами кафедри.

Офіційне відкриття марафону відбудеться об 11:00 в залі імені Василя Сухомлинського.

Майстер-класи відбудуться з 12:00 по 13:30:

  1. У 106 аудиторії, відбудеться тренінг на тему: «Безпечне освітнє середовище» проведе кандидат психологічних наук, старший дослідник, завідувачка відділу психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими потребами Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України Бабяк Ольга.
  1. Цікаве та актуальне на в наш час заняття на тему: «Музикотерапія як інструмент зняття станів стресу та тривожності» проведе докторка  педагогічних наук, доцент, фахівець музикотерапевтичної діяльності  Малашевська Ірина, в 422 аудиторії.
  1. Не менш актуальне заняття в залі інформаційних ресурсів Чумацький шлях проведе консультантка в методі Системна сімейна психотерапія, СЕТА-консультантка та  організаційна консультантка Кобільник Стефанія, в якому розповість  як знайти джерела внутрішньої стабільності в нестабільні часи.
  1. Майстер-клас на тему: «Планування як ресурс у часи невизначеності» проведе експертка з планування Альона Попова , в 114 аудиторії університету
  1. У 428 аудиторії психолог Бут Максим розкриє тему: «Як бути в гарному настрої незалежно від обставин».

Викладачі, практичні психологи, освітяни, студенти та всі зацікавлені можуть зареєструватись за посиланням, до 28 вересня, 17:00.

 

Пресслужба кафедри практичної психології

Недавні записи

Категорії