У четвер сковородинівців вчитимуть тому, як стати авторитетними та успішними: анонсовано коуч-сесію з лідерства від доцентки, тренерки, коучині, фасилітаторки Ірини Абрамової на платформі «Zoom»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > У четвер сковородинівців вчитимуть тому, як стати авторитетними та успішними: анонсовано коуч-сесію з лідерства від доцентки, тренерки, коучині, фасилітаторки Ірини Абрамової на платформі «Zoom»

У прийдешній четвер, 5 жовтня 2023 року о  12:00 на платформі «Zoom» відбудеться коуч-сесія, що сприяє позитивним змінам у житті без відчуття болю на тему «Лідерство. Як стати авторитетним і успішним?» від кандидата економічних наук, доцентки, тренерки, коучині, фасилітаторки Ірини Абрамової.

«Коучинг – це інструмент розширення свідомості, що змінює життя без болю», «Коучинг – про розкриття потенціалу особистості з метою максимізації особистої продуктивності й ефективності», «Розвиваючи свої лідерські якості прямуємо до вершин», – вважає тренерка Абрамова, яка не перший рік проводить корпоративні тренінги, тренінги для молоді, індивідуальні та групові коуч-сесії, консультації тощо.

Відомо що тренерка зголосилася поспілкуватися зі сковородинівцями на запрошення доцентки кафедри менеджменту факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі Тетяни Кузнєцової. Як повідомляють організатори, під час коуч-сесії здобувачі вищої освіти УГСП, яких запрошено на зустріч зможуть перевірити:

·        Що таке успіх і від кого він залежить?

·        Яка роль лідерства в успішному розвиткові?

·        Що сприяє розвиткові лідерських якостей?

·        Яка роль мотивації у лідерстві?

·        Як наші думки перешкоджають успіхові?

·        Які дії й емоції важливі для досягнення успіху в житті?

Усіх охочих в означену дату та час запрошують приєднуватися за посиланням: вставити посилання на зустріч.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії