Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання > Велична і могутня Україна. Запрошуємо на концерт, присвячений силі духу українського народу і мужності її захисників

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кафедра музичного мистецтва і методики навчання спільно з ГО Синергія духовності і добра запрошують усіх сковородинівців та гостей альма-матер, громаду міста, внутрішньо-переміщених осіб відвідати тематичний концерт Велична і могутня Україна, присвячений силі духу українського народу і мужності її захисників. Захід відбудеться 5 жовтня 2023 року о 15:00 в актовій залі університету.

У програмі концерту здобувачі вищої освіти та викладачі, а також випускники закладу, представники творчих шкіл й запрошені гості подарують вам кращі вокально-інструментальні номери й чудові зразки хореографії. Програму заходу поки що тримають у таємниці, але, запевняють, вона приємно здивує і потішить навіть найвибагливішого глядача та слухача.

У концерті візьмуть участь студенти-волонтери, які виступали у гарячих точках Сходу України.

«Цей святковий концерт стане знаком поваги та подяки всім, хто захищає незалежність, свободу та територіальну цілісність України. Саме завдяки їхній самовідданості та мужності ми живемо, виховуємо дітей, і в кожному місті, кожному селі нашої країни завжди майорітиме синьо-жовтий прапор», – зазначають організатори.

Запрошуємо всіх шанувальників мистецтва!

 

Пресцентр кафедри музичного мистецтва і методики навчання

Недавні записи

Категорії