Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри практичної психології > Відсьогодні стартує серія вебінарів «Career Lab»: розклад зустрічей та як долучитись

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, ГО «Український професійний розвиток» й ГО «Академія розвитку громадянського суспільства» спільно з ГО «Синергія духовності та добра» запрошують вас долучитися до серії вебінарів «Career Lab», який стартує вже сьогодні, 3 жовтня 2023 року та триватиме більш ніж тиждень – 12 жовтня 2023 року.

Як зазначають організатори, згідно з дослідженням реалізованого Центром «Розвиток корпоративної соціальної  відповідальності» (Career Hub, експертна платформа) в межах програми «Мріємо та діємо» під назвою «Future of Work 2030: як підготуватися до змін в Україні» у найближчі десять років Україна зіткнеться з безпрецедентно масштабними інтенсивними та всеосяжними змінами. Війна, технологічний прогрес, глобалізація, кліматичні зміни стануть ключовими факторами, що впливатимуть на економічні, політичні та соціальні трансформації в країні, а отже, й на ринок праці.

«Серія вебінарів «Career lab», спрямована на ознайомлення здобувачів освіти з ключовими тенденціями на ринку праці, прогнозами щодо майбутнього провідних галузей економіки в умовах війни та у повоєнний час, аналітикою ринку праці, специфікою вибору вакансій, особливостями написання резюме, секретами успішного проходження співбесід тощо.  Цей проєкт покликаний стимулювати здобувачів вищої освіти до пошуку власних професійних пріоритетів, допомогти їм у конструюванні стратегії індивідуального кар’єрного зростання», – анонсують організатори, серед яких Університет Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема, кафедра практичної психології й кафедра менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, відділ профорієнтації та працевлаштування, молодіжний простір «Твіст» та ГО «Український професійний розвиток», ГО «Академія розвитку громадянського суспільства», ГО «Синергія духовності та добра».

Розклад вебінарів у 2023 році:

 

Тема ефіру

спікер

дата
Як свідомо обирати компанії і вакансії, щоб знайти улюблену роботу? Катерина ЖУЧЕНЯ,

керівниця проєктного відділу платформи з розвитку карʼєри Happy Monday, менеджерка освітніх проєктів у сфері працевлаштування, карʼєрна консультантка.

03.10.23

о 15.00

Секрети створення влучного резюме та супровідного листа. Ольга ЛУГИНЕЦЬ,

НR & карʼєрна консультантка, членкиня Асоціації карʼєрних консультантів України, карʼєрна спікерка та авторка статей про роботу, резюме… і задоволення від своєї діяльності. За 6+ місяців роботи в Центрі «ЯМаріуполь» Кропивницький створила понад 150 резюме та допомогла ВПО з іншими карʼєрними питаннями.

05.10.23

о 15.00

Співбесіда без стресів: чек-лист. Ірина ІЛЬЧЕНКО,

тренерка з розвитку soft-skills, менеджерка проєкту сприяння працевлаштуванню “напрям Самозайнятість” в проектах ГО Українській професійний розвиток, фахівчиня з освіти дорослих, інтеграцій коуч (напрям працевлаштування).

10.10.23

о 15.00

Конструювання власного професійного ЛАБ-профілю. Анна ПОЛОВИННИК,

практична психологиня вищої категорії, кризова психологиня, психологиня-консультантка за напрямами позитивної психотерапії, арттерапії, арттерапевтка, нейропсихологиня, фасилітаторка, ведуча груп підтримки для дітей, батьків, освітян, хібукі-терапевтка, кар’єрна консультантка, тренерка, науковиця, членкиня Національної психологічної асоціації, експертка ЗМІ

Тема “Як читати людей за допомогою метапрограм”

12.10.23

о 15.00

Задля участі у серії вебінарів «Career lab», потрібно зареєструватись, заповнивши Google форму: https://bit.ly/48G1QxJ

Безпосередні вебінари будуть проходити в «Zoom» за посиланням: https://bit.ly/48OgVxg

Ідентификатор конференції: 755 6310 0254

Код доступу: 5cBGvm

Участь безкоштовна

Якщо ви бажаєте взяти участь чи маєте цікаві пропозиції, звертайтесь до координаторів проєкту:

Альона Іващенко, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології: +380931832453; email: alyona.ger@ukr.net.

Марина Хараджи, кандидат психологічних наук,  доцент кафедри практичної психології: +380939814346; email: marina_vh@ukr.net

Пресцентр кафедри практичної психології

Недавні записи

Категорії