Кафедра менеджменту долучилася до онлайн-зустрічі із професором Майклом Пирч з Техаського університету в Остіні

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Кафедра менеджменту долучилася до онлайн-зустрічі із професором Майклом Пирч з Техаського університету в Остіні

У середу, 5 жовтня 2023 року, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбулась онлайн-зустріч із професором з економічної географії Техаського університету (м. Остін, США) Майклом Пирч. До роботи зібрання долучилися представники кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Під час презентації, професор поділився не лише своєю глибокою експертизою в економіко-географічних питаннях, але й представив велику кількість розроблених ним тем лекцій з розгляду різноманітних моделей прогнозування ризиків, акцентуючи увагу на важливості використання ІТ-платформ у навчанні.

«Насправді, Остін – це інноваційний освітній центр в галузі IT у Сполучених Штатах. Тому співпраця між Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та Техаським університетом неодмінно сприятиме прогресу в різних аспектах освітньої діяльності. У результаті зустрічі було  обговорено подальші кроки для зміцнення міжнародного партнерства, такі як підписання угод, гостьові лекції, обміни викладачами та студентами, а також модернізацію освітніх програм та активну участь в міжнародних конференціях», – зазначають організатори зустрічі.

Майкл Пирч пообіцяв обов’язково після нашої перемоги відвідати Україну.

Також, висловлюється щира вдячність українській волонтерці в Америці Поліні Шабаровій, що змогла об’єднати наміри та сподівання на плідну співпрацю українського й американського вишів.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії