Жовтень в УГСП ознаменувався стартом серії вебінарів «Career lab»: з ким та про що говорили

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри практичної психології > Жовтень в УГСП ознаменувався стартом серії вебінарів «Career lab»: з ким та про що говорили

Початок жовтня 2023 року ознаменувався стартом серії вебінарів «Career lab». Щовівторка та щочетверга запрошені спікери знайомили здобувачів освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі з тонкощами та лайфхаками професійного становлення і саморозвитку.

Заходи організував Університет Григорія Сковороди в Переяславі, кафедра практичної психології й кафедра менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, відділ профорієнтації та працевлаштування, молодіжний простір «Твіст» та ГО «Український професійний розвиток», ГО «Академія розвитку громадянського суспільства», ГО «Синергія духовності та добра», ГО «Інститут підтримки громадських ініціатив».

За повідомленням організаторів, керівниця проєктного відділу платформи з розвитку карʼєри «Happy Monday», менеджерка освітніх проєктів у сфері працевлаштування, карʼєрна консультантка Катерина Жученя розповідала здобувачам освіти як свідомо обирати компанії і вакансії так, аби знайти улюблену роботу. Натомість НR & карʼєрна консультантка, членкиня Асоціації карʼєрних консультантів України Ольга Лугинець ділилась секретами створення влучного резюме та супровідного листа, а тренерка з розвитку soft-skills, менеджерка проєкту сприяння працевлаштуванню «Напрям Самозайнятість» в проектах ГО «Український професійний розвиток», фахівчиня з освіти дорослих Ірина Ільченко розповідала про те, як підготуватись до співбесіди та пройти її без стресів. Наостанок практична психологиня вищої категорії, кризова психологиня, психологиня-консультантка за напрямами позитивної психотерапії, арттерапевтка, нейропсихологиня Анна Половинник продемонструвала як сконструювати власний професійний ЛАБ-профіль.

Вдячні спікерам та учасникам за приділений час та увагу до заходів, які є дуже цінними у аспекті для підтримки студентів та молодих фахівців у їхньому професійному розвитку та саморозвитку. Переконані, що усі зацікавлені отримали цінні інструменти та поради, які допоможуть їм ефективно рухатися в напрямку свого професійного становлення. Реалізуйте свій потенціал і крок за кроком досягайте бажаної кар’єри.

 

Пресцентр кафедри практично психології

 

Недавні записи

Категорії