Сковородинівцям розповіли про розвиток лідерства та успішного розвитку особистості: нотатки зустрічі з коученею Тетяною Кузнєцовою

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Сковородинівцям розповіли про розвиток лідерства та успішного розвитку особистості: нотатки зустрічі з коученею Тетяною Кузнєцовою

5 та 19 жовтня 2023 року за ініціативи доцентки кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Тетяни Кузнєцової, в межах програми зустрічей з практиками, було проведено онлайн-захід із запрошенням експертки в галузі лідерства та розвитку особистості, кандидатки економічних наук, доцентки, тренерки, коучині та фасилітаторки Ірини Абрамової. Ініціатива мала на меті розширити знання здобувачів вищої освіти щодо лідерства, успішного розвитку та важливості цих аспектів у сучасному світі.

Як розповідають сковородинівці, зустріч на тему «Лідерство. Як стати авторитетним і успішним?» згуртувала та зацікавила студентів різних спеціальностей і освітніх програм, оскільки її загальний характер важливий для будь-якого напрямку навчання. Як під час першої, так і в ході другої зустрічі, учасники обговорили ключові питання щодо успіху та лідерства в сучасному світі, зокрема роль лідерства у досягненні успіху, важливість розвитку лідерських якостей, мотивація, а також те, як думки можуть впливати на успіх та важливість емоцій у досягненні цілей.

Якщо 5 жовтня зустріч фокусувалася на аспектах успіху і лідерства, а учасники вивчили «Правило трьох Д» та освоїли 12 принципів Стіва Джонса й провели SWOT-аналіз щодо своїх лідерських якостей з метою кращого розуміння своїх можливостей та слабких сторін, то вже 19 жовтня розмова включала в себе обговорення різниці між керівництвом та лідерством, вивчення п’яти принципів Еріксона і способів вирішення конфліктних ситуацій. Кажуть, основним завданням було проведення коучингової практики та розуміння, як допомагати собі та іншим досягнути успіху в житті.

Завершальна частина обидвох заходів була присвячена підведенню підсумків, вираженню вдячності організаторам та учасникам, наголошувала на важливості прагнення до успіху в житті. Ці події сприяють розширенню знань та навичок студентів та підвищенню свідомості щодо важливості лідерства в сучасному світі.

Завершуючи, хочемо висловити надію, що молодь України продовжуватиме розвивати свої лідерські якості та прагнення до успіху в обновленій, вільній, незалежній, та мирній країні.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії