«Управління персоналом в інноваційних компаніях: тенденції, перспективи та виклики»: на кафедрі менеджменту ФММПП підсумувала круглий стіл

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > «Управління персоналом в інноваційних компаніях: тенденції, перспективи та виклики»: на кафедрі менеджменту ФММПП підсумувала круглий стіл

У минулий четвер, 16 листопада 2023 року, за ініціативи кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі було проведено круглий стіл на тему «Управління персоналом в інноваційних компаніях: тенденції, перспективи та виклики». Участь у цій події взяло близько півсотні учасників. Захід став платформою для глибоких обговорень і обміну думками.

Учасники зібрання почули вітальне слово ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталія Коцура, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Василя Дудара та декана факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Наталії Ігнатенко. Захід модерувала викладачка кафедри менеджменту Ольга Костюкевич яка не лише сприяла конструктивним обговоренням, але й визначила вагомість подібних ініціатив, які не тільки сприяють обміну досвідом та науковими дослідженнями, активізують аналіз сучасних світових тенденцій у сфері інновацій, що змінюють стратегію та практику управління персоналом в інноваційних компаніях.

Слід зазначити, що розглянуті зібранням питання охоплювали широкий спектр тем – від актуальності розвитку людського капіталу в сучасних умовах до важливості кібербезпеки в управлінні персоналом інноваційних компаній. Також під час роботи круглого столу розкривалися аспекти управління персоналом та його мотивація, сучасні трансформації CRM-систем, важливість етики та корпоративної культури в управлінні персоналом, а також взаємодія інноваційних компаній зі студентськими стартапами в епоху штучного інтелекту та віртуальних підприємств, значущість діджиталізації освітнього процесу.

Захід став не лише майданчиком для активних обговорень, але й важливою ланкою у сприянні розвитку інноваційного підходу до управління персоналом. Зібравши такий розмаїтий спектр експертів та зацікавлених учасників, організатори відкрили двері для подальших досліджень та практичного застосування найсучасніших стратегій управління людським капіталом.

Подія стала джерелом невичерпної інформації та вдосконалення навичок для всіх учасників. Надбання, отримані під час обговорень, надихають  на нові підходи та ідеї в галузі управління персоналом.

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії