Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Анастасія Чуприна дебютувала й здобула високу нагороду у міжнародному конкурсі мистецтв «Montée SuperSTAR Paris 2023»

4-5 листопада 2023 року в онлайн форматі, за підтримки Національної спілки композиторів України та Міністерства культури та інформаційної політики України, відбувся Міжнародний благодійний конкурс мистецтв і талантів «Montée SuperSTAR Paris 2023».

Горді розповісти, що учасницею цієї надзвичайної події стала й талановита студентка факультету мистецтв, менеджменту педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Анастасія Чуприна, яка вразила і здивувала всіх своїм щирим і емоційним виступом у номінації «Дебют» та отримала почесну ІІ премію. Її виразне виконання музичного твору залишило глибокий слід в серцях журі, що визнало це неперевершеним шедевром.

Повідомляється, що конкурс об’єднав талановитих музикантів з численних країн Європи та США, виступи яких оцінювало журі у складі видатних діячів культури та мистецтва, композиторів, артистів і тренерів з України, Німеччини, Чехії та Франції.

Факультет мистецтв, менеджменту педагогіки і психології, кафедра музичного мистецтва і методики навчання вітає тріумфаторку і її наставницю, викладачку Тетяну Мольдерф. Бажаємо вам подальших перемог, яскравого здійснення мрій та насичених нових проєктів, які безсумнівно розкриють ваш талант і прикрасять світ мистецтва.


Пресцентр
кафедри музичного мистецтва і методики навчання

Недавні записи

Категорії