Викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання завітали до Переяславської художньої школи імені Петра Холодного: переглядали виставки, говорили про співпрацю

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання завітали до Переяславської художньої школи імені Петра Холодного: переглядали виставки, говорили про співпрацю

У четвер, 4 січня 2024 року, викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ольга Стрілець та Роман Мотузок разом із завідувачкою Оксаною Лєбєдєвою  відвідали Переяславську художню школу імені Петра Холодного. Переглядали виставки, говорили про співпрацю.

Як повідомляє пресцентр кафедри, у школі відбулася дружня, атмосферна зустріч з її директоркою Іриною Кузьмицькою, яка є справжнім професіоналом у мистецтві.

Візит продовжився екскурсом у світ двох виставок. Зокрема йдеться про виставку робіт Романа Мотузка, кожна з яких наповнена сонячним сяйвом. У творчих набутках Романа Миколайовича відтворені яскраві моменти із життєплину міста Переяслав.

Інша виставка має назву «Різдвяна зірка» – це підсумкова експозиція юних художників. Барвисті, яскраві килимочки із дитячих робіт найрізноманітніших сюжетів заполонили аудиторії. Діти бачать світ яскравим і кольоровим навіть в наш непростий час. Такі щирі, безпосередні малюнки зворушують, заряджають позитивом. Разом з тим на виставці представлені і цікаві графічні композиції.

Наостанок говорили про подальшу співпрацю, спільні творчі проєкти, майбутніх абітурієнтів, гостьові заняття тощо.

 

Пресцентр кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання

Недавні записи

Категорії