Студентська рада ФММПП прозвітувала про свою роботу у І семестрі 2023-2024 навчального року: які здобутки

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > Студентська рада ФММПП прозвітувала про свою роботу у І семестрі 2023-2024 навчального року: які здобутки

Студентська рада ФММПП прозвітувала про свою роботу у І семестрі 2023-2024 навчального року й розповіли про низку проведених заходів.

Діяльність студентської ради факультету спрямована на удосконалення навчально-виховного процесу з метою підвищення якості знань, виховання духовності і культури студентів, підвищення у студентів соціальної активності та відповідальності за доручену справу. Така робота проводиться відповідно до класичних параметрів університетської діяльності.

«Значною була робота для позанавчальної діяльності студентів – мова про заходи «Посвята», «Екскурсія університетом», «Знайомство з  першим курсом», «Пікнік по кольорах», «Тренінги» тощо», – говорить голова студентської ради факультету Марина Прокопенко надаючи хронограф таких заходів:

  • 4 вересня 2023 року відбулася екскурсія університетом для першого курсу. Голова студентської ради факультету провела здобувачам освіти цікаву та пізнавальну екскурсію територією Університету. Студенти могли не лише подивитися на навчальні корпуси, стадіон й спортивні зали, розташовані на території, але і спуститися в усі укриття, обладнані у нашому закладі вищої освіти.
  • 15 вересня 2023 року відбулася посвята першого курсу. Студенти отримали маршрутний лист у вигляді залікової книжки, на кожній локації їх чекав «викладач», пройшовши усі локації студенти опинилися біля центрального входу в університет, виконали гімн факультету та зачитали клятву.
  • 26 вересня 2023 року відбувся пікнік по кольорах. Студентам треба було прийти на пікнік взявши їжу та напої певних кольорів та обов’язково мати гарний настрій.
  • 28 вересня 2023 року відбувся тренінг «Лідерство та робота в команді». Обговорили принципи лідерства, навчилися ефективно працювати в команді, грали та спілкувалися. Тренінг проводив заступник декана факультету з маркетингу освіти та інформаційного супроводу сайту, старший викладач кафедри менеджменту Володимир Стеценко.

Також, протягом І семестру, проводилися благодійні акції «Пригощайся, це смачно!», «Нагодуй тварину», челенджі «Welcome Halloween», «Моя  тваринка», «Мої друзі», різноманітні відео-опитування, відео-привітання, фото-виставки, покази фільмів та багато іншого. Поза тим проводили спільні заходи та долучалися до усіх заходів університету, перемогли у «Битві факультетів» та  «Музичному крокодилі».

  • 25 жовтня 2023 року в стінах УГСП відбувся творчо-інтелектуальний захід «Битва факультетів». Захід проходив у три етапи: представлення факультету, інтелектуальний конкурс та талант факультету. Перемогу в інтелектуальному конкурсі здобула студентка факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Анна Процько. Традиційно перемогу здобув наш факультет.
  • 26 жовтня 2023 року відбулася розважальна гра «Музичний крокодил». У заході взяли участь представники усіх факультетів університету, але перемогу здобув факультет мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології.
  • 26 жовтня 2023 року долучилися до тренінгу «Знання та навички що рятують життя» (зупинка кровотечі). Студенти дізналися як надавати першу домедичну допомогу під час поранення та попрактикувалися у накладанні турнікетів.
  • 9 листопада 2023 року разом з молодіжним простором «ТВіСТ» був проведений «Вільний мікрофон». Захід, приурочили до Дня української писемності та мови. Метою Вільного мікрофону є висловлення власної думки людьми, що формує суспільне бачення. Ми співали українські пісні і декламували українські вірші.

«Ми плідно працювали для задоволення потреб кожного студента, забезпечуючи не лише його культурний розвиток, а й започатковуючи нові традиції та проєкти у різних сферах життєдіяльності та розвитку студента як особистості. Cтудентська рада факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології  залучала студентів до участі у конференціях, змаганнях та різних заходів університету, тісно співпрацювала з представниками студентської ради інших факультетів, налагодила дієве донесення важливої інформації до кожного студента, захищала права та інтереси студентів, створювала багато заходів у яких брали участь студенти», – завершує свою розповідь Прокопенко.

 

Пресцентр факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології

Недавні записи

Категорії