Здобувачі кафедри менеджменту з УГСП пройшли міжнародну практику з виробничих процесів управлінської діяльності на міжнародному підприємстві ТОВ «JANIKA s.r.o.»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Здобувачі кафедри менеджменту з УГСП пройшли міжнародну практику з виробничих процесів управлінської діяльності на міжнародному підприємстві ТОВ «JANIKA s.r.o.»

За ініціативи доцента кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Тетяни Кузнєцової, у листопаді 2023 року кафедра підписала угоду про міжнародну базу практики з сучасним технологічним підприємством ТОВ «JANIKA s.r.o.» у Чехії. Таку можливість створено для здобувачів спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент» з метою одержання фахових і практичних компетентностей у рамках міжнародних управлінської, навчально-виробничої та переддипломної практик.

У 2023 році дві студентки заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» Анастасія Нанівська та Тетяна Синичич відвідали Товариство з обмеженою відповідальністю «JANIKA s.r.o» з метою ознайомлення з його продукцією, основними напрямами діяльності й управлінською стратегією. Дівчата поспілкувалися з керівництвом і працівниками підприємства, дізнались про їхні обов’язки, робочі місця й особливості праці. Зрозуміли, що практика в Товаристві з обмеженою відповідальністю «JANIKA s.r.o» надасть можливість набути цінного практичного управлінського досвіду та познайомитися з передовими виробничими й інформаційними технологіями. Ключове, що дівчата отримали уявлення про особливості управлінської праці в міжнародному середовищі.

Кафедра менеджменту Університету Григорія Сковороди в Переяславі вдячна Товариству з обмеженою відповідальністю «JANIKA s.r.o» (у першу чергу керівниці Іванні Яворській) за співпрацю та можливість здобувачам вищої освіти зі спеціальності «Менеджмент» надалі  проходити міжнародну практику на сучасному високотехнологічному підприємстві Чехії.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії