Педагогиня та психологиня Світлана Белякова відзначає 50-річчя: надсилаємо їй наші сердечні вітання

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Вітання > Педагогиня та психологиня Світлана Белякова відзначає 50-річчя: надсилаємо їй наші сердечні вітання

Керівництво та колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі, факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, кафедри практичної психології, студенти та викладачі вітають кандидата психологічних наук, доцента, заступницю завідувачки кафедри Світлану Белякову з нагоди її славного 50-річного ювілею.

Вельмишановна Світлано Миколаївно!

Є така приказка: «Вам стільки років на скільки ви відчуваєте себе в душі». Але скільки б не було Вам років, Ви завжди  красива і молода.  Живіть щасливо 100 років, не хворійте і продовжуйте радіти життю, і нехай буде так, чим більше років, тим більше щастя!

Жінки не мають віку! І в день ювілею вона молода та прекрасна, адже 50 років – це лише перша половинка життя. Нехай подальші роки несуть позитив, душа зберігає молодість та чарівність, не підводить здоров’я, а Всесвіт завжди посилає енергію добра та оптимізму!

Нехай же ці золоті роки принесуть Вам тільки радість і трепетне хвилювання від зустрічей з улюбленими людьми, безтурботні думки про завтрашній день, спокій і душевну рівновагу. Щастя і здоров’я в Ваш ювілейний день народження! 

Сковородинівська родина, ваші колеги та студенти і випускники, вітають Вас з ювілеєм! Нехай Ваша енергія, оптимізм, глибокі знання, вміння знаходити вихід з найскладніших ситуацій захоплюють. У Вас завжди можна знайти підтримку, отримати в скрутну хвилину допомогу. Бажаємо, щоб Ви завжди залишалися такою  ж сильною і надійною. Вдячні за вашу роботу. Здоров’я, успіхів в досягненні цілей, благополуччя!

 

Пресцентр факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології

Недавні записи

Категорії