Подорож у часі та просторі: сковородинівка Валентини Кривобок з ФММПП представляє свою авторську виставку присвячену мистецтву бісероплетіння

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Подорож у часі та просторі: сковородинівка Валентини Кривобок з ФММПП представляє свою авторську виставку присвячену мистецтву бісероплетіння

З 29 січня 2024 року у 318 аудиторії Університету Григорія Сковороди в Переяславі студентка IV курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Валентина Кривобок експонує авторську виставку присвячену мистецтву бісероплетіння.

Повідомляється, що на цій виставці, розглядаючи витвори бісероплетіння, ви можете здійснити подорож у часі та просторі, побувати на різних континентах та в різних періодах історії. Від вишиваних ікон до молитовних вінків – виставка допоможе вам оцінити різноманітність та вишуканість цього мистецтва через призму часу та культурних впливів.

Особливий акцент авторка виставки приділила українським традиціям бісероплетіння, аби кожен хто відвідає дану експозицію зміг ознайомитися з археологічними знахідками з трипільської культури та відчути дух Київської Русі через використання арабського бісеру.

Поглибившись у історію ви побачите, як це мистецтво розквітало і як його вплив відзначався в різні епохи.

Виставка не лише віддзеркалює історію, але й привертає увагу до сучасності, де молодь з інтересом та творчістю створює свої витвори з бісеру, іноді надсилаючи їх як вираження підтримки захисникам у районах воєнних дій.

Не пропустіть шанс взяти участь у цій мистецькій події та зануритися у світ багатий традиціями та неповторною красою бісероплетіння!

 

Пресцентр факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології

Недавні записи

Категорії