Представниці кафедри практичної психології зустрілися з учнями Золотоніської спеціалізованої школи №1: про що розповідали

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри практичної психології > Представниці кафедри практичної психології зустрілися з учнями Золотоніської спеціалізованої школи №1: про що розповідали

На кафедрі практичної психології факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі робочий тиждень завершився профорієнтаційною зустріччю з учнями Золотоніської спеціалізованої школи №1. Розповідаємо, як це було.

Викладачки кафедри Марина Хараджи та Алла Стеценко провели психологічні техніки, спрямовані допомогти старшокласникам обрати самостійно та усвідомлено професію, яка стане їх покликанням; ознайомили майбутніх абітурієнтів із найактуальнішими і затребуваними професіями в найближчі роки; розповіли про цікаве студентське життя в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Поза тим, детально ознайомили із однією зі актуальних професій сьогодення – професією психолога.

Також учні дізналися про плюси і мінуси професії та те, які здібності потрібно розвивати в собі, щоб стати професіоналом й на які освітні програми можуть вступити в УГСП для здобуття професії психолога. Старшокласники мали змогу отримати відповіді на хвилюючі їх питання щодо вступу, особливостей навчання в університеті, умов проживання в гуртожитку.

Зустріч завершилася побажаннями від викладачок  відкинути всі свої сумніви та переживання, бути впевненими в собі, усвідомлено підійти до вибору професії та креативною рефлексією і подякою від школярів.

 

Пресцентр кафедри практичної психології

Недавні записи

Категорії