Викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання завітали до ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО» з профорієнтаційною роботою

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання завітали до ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО» з профорієнтаційною роботою

У останній день січня 2024 року викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди Ольга Стрілець, Роман Мотузок, Інна Рубан та Віктор Смірнов на чолі із завідувачкою Оксаною Лєбєдєвою завітали у гості до ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО» з профорієнтаційною роботою. Якою видалася зустріч?

Повідомляється, що у закладі делегацію з університету гостинно зустріла його випускниця, викладачка Аліна Степаненко. Оглянувши екскурсію просторими й сучасними аудиторіями центру професійно-технічної освіти, представники кафедри поспілкувалися щодо подальшої співпраці та заключили договір про співпрацю із заступницею директора по навчальній роботі Іриною Слюсар.

Надалі спілкувалися з учнями 2 та 3 курсів, демонстрували їм профорієнтаційні фільми які розповідають про Університет Григорія Сковороди в Переяславі, знайомили з правилами вступу до нього. Здебільшого викладачі кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання провели міні-екскурс до спеціальностей 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) та 023 Образотворче мистецтво. Декоративне мистецтво. Реставрація, але не забули розповісти й про інші спеціальності ФММПП.

Принагідно сковородинівці представили майбутнім абітурієнтам виставку творчих студентських робіт університету акцентувавши на послідовному професійному зростанні здобувачів і змістовому наповненні самих робіт. Кожен викладач анонсував свої дисципліни та напрямки власної творчості, захоплено розповідав про досвід у міжнародній та конкурсній діяльності.

На завершення заповнили анкетки, обмінялися контактами. Віримо що такі зустрічі сприятимуть подальшій плідній співпраці. А головне, підтримки молоді та приросту нашої студентської родини.

 

Пресцентр кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання

Недавні записи

Категорії