«Тарас Шевченко – поет і художник українського народу»: анонсовано мистецькі заходи до 210-ї річниці від дня народження Кобзаря

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > «Тарас Шевченко – поет і художник українського народу»: анонсовано мистецькі заходи до 210-ї річниці від дня народження Кобзаря

У період з 7 по 12 березня 2024 року в змішаному форматі, за ініціативи кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання  факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології відбудуться мистецькі заходи, приурочені до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Цьогоріч анонсовані заходи об’єднані девізом «Тарас Шевченко – поет і художник українського народу».

Як повідомляють організатори, метою проведення є вшанування пам’яті великого поета, пропагування та збереження української культури, а також формування національних, патріотичних та духовно-моральних цінностей серед молоді. Це також ініціатива для підтримки обдарованих учнів та їхнього залучення до творчої діяльності, активізації профорієнтаційної роботи.

Програма заходів включає чотири етапи:

І етап – Конкурс творчих робіт «Ілюстрування рядків віршів Тараса Шевченка» (техніка та матеріали за вибором учасника).

ІІ етап – Флеш-моб «Образотворче цитування віршів Тараса Шевченка» (7-8, 11 березня 2024 р.).

ІІІ етап – Виставка мистецьких робіт студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво.

ІV етап – Оцінювання робіт та закриття конкурсу онлайн-конференцією на платформі Zoom 12 березня о 12:00.

Надсилайте фотографії творчих робіт на електронну адресу ostrilets5@gmail.com

Більше інформації та оновлень знайдете у Положенні про проведення заходів.

Не прогавте шансу взяти участь у святі творчості та культури присвяченому великому Кобзареві. Долучайтеся до заходів, надсилайте свої творчі роботи та беріть участь у множенні величі про Тараса Шевченка – поета і художника, генія українського народу.

 

Пресцентр факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології

Недавні записи

Категорії