«Криптовалюта – валюта майбутнього!»: у п’ятницю сковородинівців у форматі вебінеру зустрінуться з керівниками компанії CyberField NeT

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри менеджменту > «Криптовалюта – валюта майбутнього!»: у п’ятницю сковородинівців у форматі вебінеру зустрінуться з керівниками компанії CyberField NeT

У п’ятницю, 15 березня 2024 року о 12:00 на платформі Google Meet зі всіма охочими сковородинівцями зустрінеться спеціалістка з кібербезпеки та генеральна директорка CyberField NeT Ольга Гунько й керівник відділу продажів CyberField NeT з 1,5-річним досвідом у трейдингу Максим Забашта. Говоритимуть на тему «Криптовалюта – валюта майбутнього».

Повідомляється, що зустріч відбудеться у форматі вебінару й стане можливою за ініціативи кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі. За повідомленням організаторів, захід стане корисним для отримання практичних знань і навичок у сфері фінансової грамотності, криптовалюти, блокчейну та кіберзахисту.

Анонсується, що зустріч дозволить вам розширити свої знання та навички у сфері фінансів, зрозуміти перспективи розвитку криптовалютного ринку, навчитися використовувати криптовалюту для інвестування/заробітку від визнаних експертів.

Охочих долучитися просять заповнити google-форму за посиланням на реєстрацію https://forms.gle/XmCwpNMobi7RNpPe9 та доєднатися до заходу на платформі Google Meet:  https://meet.google.com/kgf-fnoy-mbu.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії