Здобувачі факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології поспілкувались зі стейкхолдерами та розширили свої знання та навички у сфері управління

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Здобувачі факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології поспілкувались зі стейкхолдерами та розширили свої знання та навички у сфері управління

З 1 по 15 березня 2024 року, за ініціативи доцента кафедри менеджменту факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Тетяни Кузнєцової для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня освітньої програми «Менеджмент» були проведені два заходи, спрямовані на поглиблення їхніх знань та навичок у сфері управління проєктами та цифровізації логістичних процесів. Події відбулися у ході опанування відповідних тем з дисциплін «Управління проєктами» та «Цифровізація логістичних процесів», а у ролі спікерів виступили роботодавці та стейкхолдери.

У перший день березня відбувся вебінар, під час якого експерт з етикету Ольга Наконечна поділилася зі студентами важливими аспектами ділового етикету, правилами поведінки на ділових заходах та етикетом спілкування. Учасники отримали цінні інструменти для успішної кар’єри та ефективного спілкування у бізнес-середовищі.

15 березня був проведений майстер-клас, під час якого Генеральний директор компанії CyberField NeT Ольга Гунько та керівник відділу продажів CyberField NeT Максим Забашта розкрили тему криптовалюти та блокчейну. Студенти не лише отримали теоретичні знання, а й навчилися практичним навичкам роботи з криптовалютними біржами, засвоїли техніки інвестування, моделювання криптовалютних інвестицій, розроблення стратегій управління криптовалютними портфелями та використання Kahoot для перевірки знань допомогли студентам закріпити отримані знання й отримати практичний досвід. Доцент, спеціаліст з фінансів і бухгалтерського обліку Людмила Яременко взяла участь у даному майстер-класі, що сприяло обміну досвідом та кращому розумінню потреб студентів.

Обидва заходи відзначилися активною участю студентів та високою оцінкою від них. Понад 90% учасників відзначили корисність та актуальність отриманих знань і навичок для своєї майбутньої кар’єри. Крім того, в межах діяльності Навчально-дослідного центру «Діджитал-менеджмент» продовжаться дослідження криптовалюти, як віртуальної/цифрової грошової маси.

Такі події стають важливою складовою підготовки майбутніх менеджерів, допомагаючи їм розвивати не лише професійні навички, а й емпатію та людяність.

Зазначається, що кафедра менеджменту факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології планує продовжувати організовувати цікаві та корисні події для своїх студентів, щоб допомогти їм стати компетентними та успішними у своїй професійній діяльності.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

 

Недавні записи

Категорії