Здобувачі-образотворці на чолі з молодим викладачем ФММПП Віктором Смірновим – серед переможців у І Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтва «Art Freedom»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Здобувачі-образотворці на чолі з молодим викладачем ФММПП Віктором Смірновим – серед переможців у І Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтва «Art Freedom»

Здобувачі-образотворці Тетяна Клименко та Аліна Сокольвак на чолі з молодим викладачем кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віктором Смірновим – серед переможців у І Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтва «Art Freedom» в рамках мистецького проєкту «Splash of art».

Фестиваль пройшов на початку березня 2024 року та проводився у два тури дистанційно у 11 номінаціях: перший був відбірковим і тривав до 7 березня, другий передбачав конкурсні випробування і тривав до 9 березня. Поділитися своїми талантами, особистими здобутками з однодумцями та аматорами, надихнути на подальшу творчість себе та оточуючих запрошувалися молодь, викладачі, аматори, творчі особистості різного віку. Конкурсну програму оцінювало незалежне журі, зокрема заслужені діячі культури і мистецтв, викладачі закладів вищої освіти. У кожній номінації журі приймало рішення шляхом голосування та розподілу місць.

Раді повідомити, що викладач кафедри образотворчого мистецтва і методик навчання Віктор Смірнов, який представив живописну роботу «Карпатський житель», отримав золоту медаль (І місце); магістрантка спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) Аліна Сокольвак, яка виконала роботу у техніці малярства на склі «З Україною в серці»золоту медаль та І місце у віковій категорії VІ; інша магістрантка відповідної спеціальності Тетяна Клименко, яка розкрила свій талант у мистецтві петриківського розпису «Тепло душі»ІІ місце у тій же віковій категорії.

Принагідно, керівник Оксана Лєбєдєва отримала подяку за вагомий внесок у справу духовного відродження, виховання підростаючого покоління, популяризацію декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва та високий професіоналізм. Варто зауважити, що Лєбєдєва є авторкою університетського вітражу до 100-річчя Михайлу Сікорському «Музика музеїв» який отримав кубок переможців у І Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтва «Art Freedom» в рамках мистецького проєкту «Splash of art».

Вітаємо переможців та зичимо творчих успіхів, перемог зичимо нашій творчій молоді!

 

Пресцентр факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології

Недавні записи

Категорії