Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Студенти ФММПП продемонстрували високий професіоналізм під час навчально-виробничої практики

Протягом місяця, з 26 лютого по 22 березня 2024 року студенти ІІІ та VІ курсів спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі проходили навчально-виробничу та переддипломну практики на базі закладів загальної середньої освіти. У понеділок, 25 березня 2024 року, на базі кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання, у змішаному форматі відбувся захист практикантів обох груп – вони представили керівникам презентацію, пакет звітної документації та відеозаписи своїх залікових уроків.

Слід зазначити, що доповіді всіх студентів були цікавими та змістовними, але особливу увагу присутніх привернули виступи Анни Ігнатьєвої (група Ом-31), Юлії Горюшкіної (група Ом-31), Мирослави Льодової (група Ом-41) й Світлани-Єви Сокорчук (група Ом-31). Під час проходження практики кожна зі здобувачок виявила зацікавленість у педагогічній діяльності, демонструючи високу майстерність у сфері образотворчого мистецтва. Представлені ними залікові уроки та майстер-класи відзначилися винятковою творчістю та професійністю.

Предметні заняття, які були включені до програми для залікових уроків, відзначалися складністю, як у методиці проведення, так і у змісті. Це стимулювало учнів до вияву бажання творити, розуміти та розвивати естетичні аспекти рідної землі та національної культури.

Ми впевнені, що кожен з наших студентів-педагогів має не лише професійні навички, але й справжню мотивацію передавати усі цінності та традиції українського мистецтва молодому поколінню. Їхній внесок у розвиток образотворчої освіти є надзвичайно важливим для майбутнього культурного розвитку нашої країни. Бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та великих звершень у педагогічній справі. Нехай їхня пристрасть до мистецтва та навчання завжди буде джерелом натхнення для них самих та їх учнів.

 

Пресцентр кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання

Недавні записи

Категорії