Кафедра менеджменту анонсувала І Всеукраїнську науково-практичної конференції «Менеджмент персоналу в умовах євроінтеграції та діджиталізації: стратегічні виклики і перспективи»: зголошуватися можна до 20 квітня

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри менеджменту > Кафедра менеджменту анонсувала І Всеукраїнську науково-практичної конференції «Менеджмент персоналу в умовах євроінтеграції та діджиталізації: стратегічні виклики і перспективи»: зголошуватися можна до 20 квітня

Науково-педагогічних працівників, керівників установ, підприємств та організацій, аспірантів, магістрантів, бакалаврів запрошено взяти участь у роботі І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент персоналу в умовах євроінтеграції та діджиталізації: стратегічні виклики і перспективи», яка відбудеться 2 травня 2024 р. в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

 Повідомляється, що організаторами події є Міністерство освіти і науки України, Університет Григорія Сковороди в Переяславі, Білоцерківський національний аграрний університет, Київський національний економічний університет, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Наукові напрями роботи конференції:

Секція 1. Менеджмент персоналу в умовах євроінтеграції та діджиталізації: інноваційні методи, стратегічні виклики та перспективи розвитку.

Секція 2. Сучасні моделі ефективного менеджменту, бізнесу та маркетингу підприємств.

Секція 3. Управління трансформаційними змінами в закладах освіти України в умовах глобальних викликів.

Секція 4. Менеджмент в обліку, аудиті, оподаткуванні, страхуванні: управління фінансовими ризиками, аналізування та прогнозування на фондовому ринку.

Секція 5. Психологічні аспекти лідерства та ухвалення стратегічних  рішень, як чинник стійкості персоналу в умовах геополітичних ризиків.

Повідомляється, що для участі в конференції необхідно до 20 квітня 2024 р. надіслати на електронну адресу   kaf.menedzhmentu@uhsp.edu.ua  (в окремих файлах із назвами, наприклад: Бурдонос_заявка, Бурдонос_тези): заявку для участі в конференції (бланк заявки додається); текст тез (3–5 сторінок) з позначкою «На конференцію».

Зверніть увагу, що матеріали конференції публікуються в авторській редакції та повинні відповідати правилам правопису і орфографії. Відскановані елементи не допускаються. За зміст матеріалів конференції та їх унікальність несуть відповідальність автори та їх наукові керівники. Робочі мови конференції – українська, англійська. Доповіді учасників буде розміщено на сайті факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології.

За результатами роботи конференції всі учасники можуть одержати сертифікат, програму та збірник матеріалів конференції в електронному варіанті. Форми участі – офлайн, онлайн.

Більше деталей знайдете в інформаційному листі, а за додатковою інформацією звертайтеся до контактних осіб з оргкомітету конференції: Бурдонос Людмила Іванівна  –  тел: (063) 489-73-52. e-mаіl: burdonosluida@ukr.net; Стеценко Володимир Іванович – тел.: 093-316-41-95. e-mаіl: vovusyka@ukr.net.

Адреса оргкомітету: вул. Сухомлинського, 30, корп. 1, к. 312, м. Переяслав, Україна, 08401 Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології, кафедра менеджменту.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії