Cковородинівка Софія Вераксіч підкорила «Табір підприємництва» в рамках міжнародного проєкту «Відновлення через соціальне підприємництво» EU4Youth

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Cковородинівка Софія Вераксіч підкорила «Табір підприємництва» в рамках міжнародного проєкту «Відновлення через соціальне підприємництво» EU4Youth

Амбітна студентка 2 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Софія Вераксіч, нещодавно, здобула цінний досвід у «Таборі Підприємництва» – заході організованому в рамках міжнародного проекту «Відновлення через соціальне підприємництво» EU4Youth. Розповідаємо про те, чому це важливо.

«Табір Підприємництва» – це одноденний інтенсив, що зібрав 700 юних талановитих студентів з 17-ти до 24-х років з 40 закладів освіти з різних куточків України (охопили Київська, Львівська, Волинська, Запорізька, Чернігівська, Хмельницька, Чернівецька й Івано-Франківська області). Їх об’єднала спільна мета: запустити власні соціальні бізнеси за допомогою стартап-акселератора.

Як розповідає майбутня менеджерка Софія, участь у Таборі стала для неї справжнім кроком у світ підприємництва. Раніше вона не лише ознайомилася з механізмом роботи стартап-акселератора й успішними кейсами із соціального бізнесу, а й отримала мотивацію та знання, необхідні для реалізації власних ідей.

Навчальний захід, що проходив 29 березня 2024 року у Києві, став унікальною можливістю для Софії й інших учасників. Вони опанували актуальні практичні навички, працюючи з кейсами й завданнями з реального життя під наставництвом досвідчених бізнес-менторів.

За враженням Софії Вераксіч, особливо цікавою для неї стала участь в інноваційно-освітній грі ®RealСтартапер – повноцінному симуляторі запуску стартапу, де протягом 3 годин учасники, виконуючи різні ролі, проходили весь шлях від ідеї до виходу на ринок.

«Завдяки цій грі я оцінила власну ідею не лише з точки зору розробників, а й інвесторів та клієнтів; краще сформулювала свою пропозицію; отримала цінний досвід роботи в команді», – додає сковородинівка та з ентузіазмом й впевненістю дивиться в майбутнє.

Наостанок Вераксіч щиро дякує організаторам «Табору Підприємництва» за унікальну можливість зарядитися мотивацією для реалізації своїх сміливих задумів у сфері соціального підприємництва.

Хто знає, можливо, вже зовсім скоро ми почуємо про успішний стартап Софії, який допоможе змінити світ на краще!

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії